6 Haziran 2016 Pazartesi

Euro 2016 yaklaşırken; B Grubu

İngiltere: Şampiyonaların bahtsızları bu kez çok merak uyandıran bir ekiple karşımızda. Gençler sazı eline alacak ve ülkelerinin bu talihsiz serüvenlerine dur demeye çalışacak. Zaten eğer bu nesille de başarı gelmezse kapatın, İngiltere'yi izlemeyin. O yüzden deli akan kanın etkilerini hissettireceklerdir diye umuyorum. Lider koltuğu için en büyük favorim.

Öne çıkacaklarını düşündüğüm futbolcular; Raheem Sterling, Harry Kane ve Eric Dier.



Rusya: Ah, ahh! Uykulu, sıkıcı gecelerin takımı. 2008'deki masaldan sonra nereye kayboldularsa bulan çıkmadı hala! Efenim açıkçası fazla umudum yok bu takımdan. 4. sıraya saplanırlarsa da şaşırmam. İsim isim geldiklerinde sorun yok. İyi topçular. Ancak bir arada olmuyor. Maalesef.

Öne çıkacaklarını düşündüğüm futbolcular; Aleksandr Kokorin, Artem Dzyuba ve Georgi Shchennikov.


Galler: Ada'nın diğeri. Sonunda bir baltaya taş oldular! Giggs'e yaptıkları büyük ayıbı sineye çekiyoruz. Şimdi Bale var, onunla idare edeceğiz. Elemelerdeki minimal oyunları belki kafalarda soru işareti bırakabilir. Buna karşın burada iyi işler çıkaracaklarını bekliyorum. Kendilerini İngiltere'ye kanıtlama meselesi de var sonuçta. Yapacakları maç eğer lehlerinde biterse görün işi. Çok sağlam olmamakla birlikte ikincilik adayım kendileri. Elenirlerse de tecrübesizliklerine verip susacağız artık.

Öne çıkacaklarını düşündüğüm futbolcular; Joe Allen, Aaron Ramsey ve Joe Ledley.

Slovakya: Çekler'le ayrılmalarından sonra ilk Avrupa Şampiyonası deneyimini yaşayacaklar. 2010 FIFA Dünya Kupası'nda yaptıkları fantastik işler hala akıllarda. Ancak o takımdan bu takıma büyük değişimler oldu. Başka bir grupta söz sahibi olabilirlerdi lakin görün ki figüranlık düşmüş paylarına. Bu kadar iddialı olmam benim de şaşırdığım bir durum fakat umut ışığı da yok. Maalesef durum bu.

Öne çıkacaklarını düşündüğüm futbolcular; Michal Duris, Ondrej Duda ve Patrik Hrosovsky.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder