5 Ocak 2020 Pazar

Tazelik


Geride bıraktığımız yılda pek üstüne duramadığım blog üzerinde bazı yenilikler yapacağımı 2019'un son gününde paylaşmıştım. Artık biraz daha hakkını vererek bir şeyler üretmek istiyorum blogda. Bu kapsamda belli bölüm başlıkları düşündüm. Elimden geldiğince düzenli bir şekilde bu çizgide doldurmak temennisindeyim. Umarım aksamadan yapabilirim.

Tek top: Gündemde olan futbol konuları üzerine kısa görüşlerim.

makaleLE: Derinlikli ve alıntılarla zenginleştirdiğim futbol yazılarının olacağı, zaman zaman medya eleştirilerine de yer vermeyi planladığım uzun yazılar.

Sen ötüşü hatırla: Twitter'da haftalık öne çıkan tweet'lerimin derlemesi. Zaman söylenenlerin, yazılanların çabuk tüketildiği ve unutulduğu bir zaman. Hem kolay erişim hem de hatırlatma amacıyla böyle bir bölüm düşündüm. Üzerinden günler geçtikten sonra nereye geldiğimi görme fırsatı olacak böylece.

BibliyoSpor: Okuduğum futbol kitaplarının değerlendirmeleri.

Serbest: Gündemde olmayan konulara özel, zaman zaman hatırlatma amacı da taşıyan futbol yazıları. 2018'in ilk döneminde denemesini yaptığım "Pazar Keyfi" serisi gibi.

Numero: İstatistikli paylaşımlar. Süper Lig üzerine yaptığım geleneksel istatistiklerimi bilen bilir. Ona ilaveten daha detaylı ve matematiksel paylaşımlar olacak.

Şimdilik böyle bir yol haritası. Biraz da denemeye başladıkça gelişir zaten. O zaman ilaveler de olur belki. Her şeyden öte ilk hedefim bu çizgi doğrultusunda düzenli paylaşımlar yapabilmek. Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder